pondělí 28. října 2013

Recenzia: Riasenka Maybelline One By One

Riasenku od Maybelline som chcela vyskúšať už dlhšie. Ako prvú som si nakoniec vybrala riasenku One By One - Satin Black.

Na riasenkách od Maybelline sa mi páči to, že vás zaujmú hneď na prvý pohľad svojím vzhľadom. Sú totiž farebné, veselé, pekné a pritom vôbec nevyzerajú lacno. Táto, ako môžete vidieť na obrázku, je konkrétne červená s čiernym dizajnom.


Najčastejšie som počula chválu od tejto značky na riasenky Rocket alebo na The Falsies. Aká je ale One By One?

Musím sa priznať, že zo začiatku som na ňu nadávala, pretože som na ňu nebola zvyknutá a pár krát som si ňou aj pichla do oka. Ale to nieje o špirále, to je o zvyku (a o mne :D).


Špirála mihalnice takmer vôbec nelepí (k tomuto: ja som sa ešte s riasenkou, ktorá mihalnice vôbec nelepí, nestretla). Krásne riasy predĺži a vytvorí objem. V tomto rozhodne nesklamala. Mihalnice sú krásne, dlhé a čierne.

Pri veľa lacnejších špirálach som si umazala špirálou viečko. Pri tejto sa mi to ale nestalo, čo je plus.


Veľmi sa mi páči aj kartáčik špirály. Je naozaj kvalitný a dobre sa s ním mihalnice "maľujú". Ľahko sa s ním dostanete aj do kútika oka.


Celkovo som ja osobne s riasenkou One By One spokojná. Hodnotila by som ju na 85%. Či si ju ešte niekedy v budúcnosti kúpim je otázne, od Maybelline si ešte riasenku kúpiť určite plánujem, ako som už spomínala. Vyskúšam ich od Maybelline viac aby som vedela, ktorá mi najviac vyhovuje. A možno to bude práve táto, ktovie :) Ale spokojná som s ňou, to určite. Ak ste ešte žiadnu riasenku od Maybelline nevyskúšali, tak vám odporúčam začať napríklad touto, ako som začala aj ja.

A čo vy? Máte skúseností s riasenkami od Maybelline? Ste s nimi spokojné? Akú špirálu momentálne používate?

3 komentáře:

  1. Ja už dlhšiu dobu používam špirálu od Rimmel a vždy, keď mi dôjde náplň, tak si kúpim iba tú a plním si ju:)

    OdpovědětVymazat
  2. Podla mna zlta je naj :)

    Inak pozyvam na narodeninovu giveaway o GUCCI RUSH 75ml. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som asi jedna z mala, ktora este nikdy nemala ziadnu z tychto Maybelliniek, uprednostnujem totiz iny typ kefky. ;) Tebe ale vykuzlila naozaj pekne mihalnice. :)

    OdpovědětVymazat