úterý 3. září 2013

Must Have: Europa Shopping Center

V sobotu idem s maminou na nákupy do Europa shopping center (Banská Bystrica) a prinášam vám zoznam vecí, ktoré by som si tam približne chcela kúpiť.


MUST HAVE


Oblečenie:

• Ako prvé by som si z oblečenia chcela kúpiť nejaké tie svetre. Nutne nejaké potrebujem! Takisto aj pekné nátelníky. Preferujem štrikované svetre pod ktoré sa dá dať nejaké tričko (a aby moc nepresvitalo) s nejakou peknou potlačou (hrozne sa mi páči to s tým ♥ na obrázku), a keď nenájdem s potlačou, ktorý by sa mi páčil, , postačia mi aj pekné jednofarebné.
• Ako tak chodím po blogoch, hrozne sa mi začali páčiť beanies. Videla som ich už samozrejme na nejakých dievčatách či celebritách skôr, ale nevenovala som im väčšiu pozornosť. Len nedávno som si ich však poprezerala na internete a zistila som, že väčšina z nich sa mi veľmi páči. Najmä čierne s nápismi ako Bad Hair Day, Awesome, #OOTD. Myslím však, že takéto v obchodnom centre na Slovensku rozhodne nenájdem a tak si postačím aj s obyčajnou čiernou.
• Ďžínsy. Uvidím podľa toho, aké sa mi budú páčiť. Ale aspoň jedny by som si chcela tú sobotu kúpiť.

Doplnky:

Toto len tak v skratke. Doplnkov proste nieje nikdy dosť a ja ich milujem nakupovať. No občas keď sa niekde ponáhľam a nestíham, si aj zabudnem dať aj to najdôležitejšie - náušnice. A potom mi mama hovorí, že načo to kupujem, keď to nenosím. :D Každopádne, chcela by som si kúpiť nejaké pekné visiace náušnice (dúfam, že sa mi nejaké zapáčia!) a ďalej uvidím. Doplnky som tu dala len také random.

Kozmetika:

• Červený lak. Dior síce nepotrebujem, postačím si s obyčajným (ale Essence laky dajte odo mňa preč!), ale červený určite. Aj keď mám doma kopu lakov, červený tam nejak chýba. Asi je to tým, že červenú farbu nejak moc neobľubujem, len nejaké odtiene. Tak snáď nejaký pekný odtieň nájdem.
• Šampón. Na obrázku je ten od Syoss pre hebké vlasy a lesk, dala som ho tam preto, lebo momentálne ho používam, a už sa mi míňa. Mám už druhé balenie za sebou, takže už to chce zmenu. Chcela by som nejaký proti lupinám, lebo zase ich mám viac, než by som chcela.
• Maybelline riasenka. Moja dobrá z Bipy mi už pomaly, ale isto schne, a ja chcem nejakú riasenku od maybelline vyskúšať už dlhšie.

Tak to je všetko, snáď kúpim aspoň niečo.


4 komentáře:

  1. Brala bych asi tak tohle všechno!! :)) ta čepička:)

    OdpovědětVymazat
  2. pekný wishlist:)
    ja mám laky od essence rada, lebo sú lacné a majú pekné farby a červený lak od E mám, že moc rada. Síce určite sú aj kvalitné laky ale som taký maniak, že vždy schmatnem kopu tých najlacnejších radšej ako jeden kvalitný:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja laky tiež nekupujem nejaké drahé, väčšinu čo mám tak z Rakúska z Bipy, a tam sú prekvapivo celkom kvalitné laky :) teda rozhodne mi vydržia viac než tie od essence a som spokojná :D ale kupujem všelijaké značky, ale essence sa už radšej vyhýbam :)

      Vymazat