čtvrtek 5. prosince 2013

Recenzia: Steamcream

Okrem iných produktov bola v novembrovom ladyboxe aj vzorka Steamcreamu a ja vám napíšem, čo si po vyskúšaní o tomto zaujímavom kréme myslím.

Čo je také na tomto kréme zaujímavé a čo sľubuje? K výrobe krému je používaný unikátny parný proces, vďaka čomu by mal byť krém ultra ľahký a na pleti by sa mal rýchlo absorbovať. Steamcream je multifunkčný - môže sa používať ako aj na telo, na ruky, tak aj na pleť aj ako denný, ale aj nočný krém. Dokonca je aj vhodný pre všetky typy pleti! No neznie to zaujímavo? Práve preto som od krému čakala naozaj veľa.



Hneď ako som vzorku otvorila, tak som krém samozrejme ovoňala. A nemôžem si pomôcť, ale mne proste smrdel. Mám rada, keď krémy pekne voňajú, no nevadí mi ani "čistá vôňa", no rozhodne mi vadí, keď krém smrdí. Predsa len, také krémy na ruky si väčšinou vyberáme len podľa vône a keď sa mi tá vôňa nepáči tak si to proste nekúpim.

Krém som skúšala len na tvári, keďže z 2 ml by som teda celé telo určite nepotrela... Krému ale na pleť stačila fakt len štipka, lebo sa rozotieral výborne, mal veľmi príjemnú konzistenciu. Vzorku som na pleti použila asi 4-5 krát, dokým som ju neminula. 

Konzistenciu mal teda dobrú, ale čo zvyšok? Žeby sa rýchlo vstrebal ako sľuboval? To určite nie. Krém som si dávala cez deň keď som nebola namaľovaná a pleť som mala po kréme mastnú ešte ďalších pár hodín. V tomto ma teda sklamal. Rozhodne by som ho neodporúčala používať ako denný krém pod make-up. Avšak u mňa ešte na tých pár krát dokým som vzorku nespotrebovala našiel využitie ako nočný krém. Do rána sa krém vstrebal a pleť bola ráno hladká a hydratovaná.

Zaujalo ma aj to, že Steamcream sa dá kúpiť v krásnych baleniach, aké môžete vidieť na obrázku v tomto článku. Sú jedinečné a mňa rozhodne zaujali na prvý pohľad. Navyše je tých špeciálnych balení veľa, takže je z čoho vyberať!

Krém má mimochodom 75 ml a stojí 450 kč čo je v prepočte cca 17 eur. Mne to príde celkom dosť nato, že krém nesplnil to, čo som od neho očakávala, respektívne čo krém sľuboval. Je síce pravda, že som ho neskúšala na ruky ani na telo (keďže sa to vzorky vyskúšať ani na všetko nedalo), no určite by som si nekúpila 75 ml krém len na telo, to je podľa mňa dosť málo... Aj keď bola v ladyboxe akcia 1+1 zadarmo na ich eshop a balenia Steamcreamu sú važne krásne, krém si pravdepodobne už nekúpim. Dôvody sú všetky negatíva tohto krému spomínané vyššie, ako vôňa, absorbcia a cena/ml. 

Hodnotenie: 3/5

Vyskúšali ste už tento krém? Boli ste s ním spokojné?

2 komentáře:

  1. už jsem ho také vyzkoušela, já tedy po něm mastnou plet neměla, ale zato mi nevoněl :-/
    ChickWithKick and her life

    OdpovědětVymazat
  2. Krabičku má krásnou, ale zkoušet ho nehodlám :-)

    OdpovědětVymazat