úterý 8. října 2013

New in

V prvom rade sa ospravedlňujem, že sa blogu nevenujem, ale nasledujúci týždeň to plánujem napraviť.
Zatiaľ vám tu (opäť) pridávam new in toho, čo som si kúpila za posledný týždeň.


Poslednú dobu s triedou chodíme (a ešte aj budeme chodiť) na veľa exkurzií, ktoré máme zadarmo kvôli projektu, do ktorého je zapojená naša škola. Boli sme v divadle vo Zvolene (v utorok) a stavili sme sa aj v Európe, ktorá je vážne malá a s oblečením tam boli dva normálne obchody - Takko a Gate, žiadne H&M či New Yorker, čo som bola prekvapená, ale aj trochu sklamaná. Každopádne, čo som si stade odniesla?
Gumičky - Takko. Gumičiek nieje nikdy dosť, mne sa vždy postrácajú :D Je ich tam 18 ks a za cenu 1,99€. Mali aj čisto čierne za 0,99€, ale neviem koľko ich tam bolo. Ja som radšej brala tieto, kde sú všelijaké.
Ešte som nutne potrebovala odličovacie obrúsky, ktoré som si kúpila v 101tke. Bohvieaký výber tam nemali, no nakoniec som vybrala tieto. 

V piatok sme boli v Košiciach v botanickej záhrade a v Jasovskej jaskyni. Zastavili sme sa v obchodnom centre Optima. Tu som si kúpila aj tento úžasný prsteň, ktorý mám konkrétne z H&M. Stál 4,99€.



Ako poslednú vec som si kúpila ešte túto jednoduchú, ale peknú a teplú čiapku v New Yorker. Momentálne trochu ľutujem, že som nezobrala inú farbu, keďže až doma som si uvedomila, že jednu "vysiacu" čiernu už mám, aj keď je iná, no na hlave vyzerá celkom podobne. Našťastie, táto sa dá nosiť dvoma spôsobmi a hodí sa ku všetkému. 


Zajtra zasa ideme do Bystrice a tiež sa stavíme v Európe, takže sa celkom teším :D Aj keď moja peňaženka určite nie...


3 komentáře:

  1. pači sa mi čiapka tiež by som si mala konečne nejaku kupiť poriadnu:) cez zimu nejdem bez nej ani na krok

    OdpovědětVymazat
  2. Nedávno jsem si pořídila podobné ubrousky a jsem s nimi maximálně spokojená:-)!
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Báječné novinky sis pořídila. Prstýnek vypadá geniálně. ;-)
    Vivi ♥

    OdpovědětVymazat