neděle 1. června 2014

Spring empties

Túto jar som neminula veľa produktov. Je to tým, že som takmer celý mesiac nebola ani doma a do kufra som si zobrala len to nevyhnutné. Konkrétne som minula len 5 produktov a ešte nejaké vatové tampóny a vzorky, ktoré som však vyhodila, takže tu nebudú. Avšak myslím, že aj tieto produkty sa oplatí ohodnotiť.


Voňavka Playboy - Play It Sexy

Musím sa priznať, som rada, že som túto voňavku konečne minula. Bola dosť veľká a aj keď sa mi páčila, ku koncu mi už liezla trošku na nervy. Možno je to tým, že mám momentálne v hľadáčiku dosť oveľa krajších a kvalitnejších parfumov. Na tele vydržala voňať pár hodín. Každopádne, túto voňavku si už viac nekúpim. 

3/5

Kondicioner Gliss Kur

Toto je pre mňa jednoznačne najlepší minutý produkt jari, až mi je ho celkom ľúto. Po nanesení sa vlasy rozčesali veľmi rýchlo, dokonca im dodal ten sľubovaný lesk. A to najlepšie na ňom bola jeho vôňa. Neviem, ako by som ju vám zmysluplne opísala, ale proste... Mne kondicioner voňal ako koláč. Neskutočne dobrý, sladký koláč. :D Momentálne som tento nezmývateľný kondicioner nahradila iným od Gliss Kur, no k tomuto sa určite ešte vrátim!

5/5

Balea odličovač očí

Normálne odličovače očí nepoužívam, avšak tento som dostala od maminy. Odličovač je dobrý, očí nedráždi a má príjemnú vôňu. No inak ma nijak extra neohúril a keďže odličovače nepoužívam, tak si ho znova nekúpim. A keby som začala, tak skôr investujem viac peňazí do ešte kvalitnejšieho, predsa, oči sú oči, na tie by sme si mali dávať maximálny pozor.

3,5/5


Odličovacie obrúsky Bebe

Boli časy, keď som na tieto obrúsky nedala dopustiť. Prišli mi najmastnejšie na trhu, čo je pri odličovaní pre mňa veľmi podstatné. Nemienim si tvár "drhnúť" nejakou suchou handričkou (tampóny s micelárkou používam na dolíčenie po obrúskoch). Oči ma vôbec neštípali... no teraz.. mám ich trochu podráždené. Práve aj preto začínam uvažovať o kúpe kvalitného odličovača pre oči. Pri obrúskoch Bebe však ostanem, len ich nebudem používať na oči. Ešte skúsím modré pre citlivú pleť, možno mojim očiam budú vyhovovať viac.

4/5

Nivea anti-perspirant

Pravdepodobne môj posledný dezodorant/anti-perspirant od Nivei. Voňal, ako väčšina od tejto značky, veľmi pekne, avšak to nie je to hlavné, čo od anti-perspirantu očakávam.. poteniu absolútne nezabránil, na tričku sa našiel nejaký ten fľak... Dove mi vyhovuje oveľa viac a pravdepodobne už pri ňom zostanem natrvalo.

2/5

Aké produkty ste za poslednú dobu spotrebovali vy?

2 komentáře:

  1. Tú voňavku mám tiež.... A mám asi také isté zmiešané pocity z nej :D Vonia pekne ale keď ju už konečne domíňam už si ju viac nekúpim :D ...

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Bola by som rada keby sme sa dohodli na vzájomne odbere / sledovaní
    http://lenastyletips.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat