neděle 24. listopadu 2013

New in (Terra Nova, New Yorker & others)

Ahojte. Tento článok som chcela pridať už skôr, ale buď mi niečo do toho prišlo, blbol mi internet alebo som bola lenivá. Ale po vyše týždňovej pauze som späť :)
Tieto veci som si kúpila pred dvoma týždňami. Nakúpila som väčšinu vecí z must have listu. Tentoraz sa moc nejdem rozpisovať, len vám pripíšem k veciam obchod, poprípade niekde aj niečo viac.
BTW: Ospravedlňujem sa za pozadie, fotila som to fakt narýchlo a na fotkách je to aj vidieť :D

Rifľová košeľa - Terra Nova




V podstate táto košeľa je tmavšia, len tu na fotke je tak "osvietená". Hneď keď som ju videla, musela som ju mať, je to taká menšia náhrada za to, že (zatiaľ) nemám rifľovku s koženými rukávmi (videla som ju v októbri, ale kupovať ju na zimu by bola podľa mňa blbosť). Okrem toho, že má kožu na chrbte, tak ju má aj kúsok na vrecku. Keby bola koža aj na lakťoch, tak by to bolo "eňo ňuňo", ale je krásna aj bez toho. :)

Košeľa - New Yorker

Rifle - Terra Nova


Kvetinové džínsy - Terra Nova


Čižmy na zimu - John Garfield




Vôbec som netušila, aké čižmy si na zimu kúpim.. Nakoniec som si vybrala tieto a myslím, že sú naozaj pekné a vybrala som si dobre. :) Sú veľmi teplé, vysoké a tá kožušinka na vrchu sa dá aj zahnúť "do von" (dúfam, že viete čo myslím :D), takže je ju pekne vidieť. Čižmy sa teda môžu nosiť aj s kožušinkou, ale aj normálne.

Lak na nechty Rimmel London - 101 drogerie


Lak na nechty z novej kolekcie Rimmel London - Space Dust. Konkrétne je to odtieň 007 Shooting Star. Ešte som si ním nechty nelakovala, ale čoskoro budem, takže pravdepodobne bude aj recenzia.

Toaletná voda - Avon


Teraz obal bokom :D Z tohtoročného predposledného katalógu Avon mi mama objednala toaletnú vodu Pretty Glamorous. Bola v dobrej akcii a ja som od nej síce nič prevratné nečakala, ale ostala som milo prekvapená. Má veľmi peknú vôňu, ktorá vydrží  naozaj dlho. :)

Októbrový Ladybox


Keďže som si októbrový ladybox objednala neskoršie, tak mi aj neskôr prišiel. No momentálne ho už mám predplatený od novembra na 3 mesiace, takže pravdepodobne na blogu budete nachádzať pravidelné mesačné články o ladyboxe. Ako môžte vidieť, tak som už všetky veci použila/vyskúšala. Na nejaké veci z tohto bude určite recenzia (snáď všetky recenzie čo plánujem ešte stihnem do Vianoc, poprípade do konca roka :D). Ak vám tam niečo chýba, tak máte pravdu, riasenku od Catrice som darovala mamine.

Okrem toho máme už konečne foto tablá. Sú také malé, ale pevné a pekné. Veľké si budeme robiť samy. Tablo tu ale dávať nebudem, náhodou, ak by tu niekto naň narazil a mal s tým problém.




3 komentáře:

  1. Very nice stuff you got. I like the denim shirt a lot.

    http://www.thefashionstirfry.com

    OdpovědětVymazat
  2. ja po riflovych košeliach pozeram už dosť dlho ale ešte som nenašla taku čo by mi zapasovala :)) a ešte su aj dosť drahe

    OdpovědětVymazat
  3. Košile jsou naprosto perfektní, nosím je nejraději :))
    http://novakovakristyna.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat