pondělí 25. listopadu 2013

Čo sa ukrýva v novembrovom Ladyboxe?

Ahojte. Dnes som ostala doma, keďže mi bolo zle, tak som do školy nešla... Zajtra už však idem. Dnes mi aj prišiel novembrový ladybox. Čo sa v ňom ukrývalo a ako som s ním spokojná?

Začnem hneď u samotnej krabičky. Tá je proste úžasná. Je na nej aj roztomilá veverička a listy. Mne sa veľmi páči a je vidno, že si na jej vzhľade dali záležať.


A teraz k produktom. V krabičke som našla 4 plné produkty, 1 mystery produkt, 1 vzorku + ja ešte darček k predplatnému.



Prvý plný produkt bol Himalaya peeling. Potešil ma zo všetkého (okrem krabičky) najviac. Ja osobne som si aj myslela, že tam bude, keďže v nápovedách bolo povedané, že bude "novinka z Himaláji" a neskôr aj to, že krabička bude obsahovať peeling. Od Himalayi som si chcela už dlhšiu dobu niečo kúpiť a to buď masku alebo peeling, tak som rada, že ma ladybox takto potešil :)


Ďalším plným produktom je krém na ruky a nechty od francúzskej značky Lambre. Priznám sa, že o tejto značke som počula prvýkrát. Krém som zatiaľ nevyskúšala, ale zato ovoňala a vonia naozaj úžasne. Naše ruky najmä v tomto období potrebujú väčšiu starostlivosť a aj keď momentálne používam na ruky iný krém, určite aj na tento príde rad a nájde u mňa využitie. Teším sa!


Bohužiaľ ďalší plný produkt ma sklamal z celého boxu asi najviac. Je to antiperspirant Lady speed stick gel. Aj keď som teraz písala tento názov, tak mi je stále smiešne. Dať tento veľmi známy a starý antiperspirant do Ladyboxu? Vážne? Navyše ja gélové antiperspiranty nepoužívam, používam spreje. Gély mi totiž zanechávajú na tričku stopy (síce stalo sa mi to už aj u sprejov, ale momentálne som našla taký, ktorý mi maximálne vyhovuje). Pravdepodobne ho niekomu darujem na Vianoce (ak sa nebudem hanbiť) tomu, koho určite poteší.


Posledný plný produkt bol z dekoratívky. Ceruzka na oči od MeMeMe, ktorá bola myslím personalizovaná. Buď ste dostali čiernu alebo hnedú. Ja som našťastie dostala čiernu, keďže hnedú nepoužívam, pravdepodobne by putovala ďalej... Momentálne používam inú, tak som ju ešte neotvorila. Ceruzka nieje zlá, ale viac by ma potešili (podľa nápovedy na dymové líčenie) očné tiene, ktoré by som ocenila viac...


Ako mystery produkt som dostala penu do kúpeľa od Duck Island. Má 30 ml.. tento produkt by bol v pohode, aj keď je tej peny síce fakt málo (a ktovie či vôbec bude peniť :D), ale keď som videla, aké mystery produkty mali ostatní... napríklad až 2!!! cestovné balenia šampónov alebo sprcháčov od Kiss my face, z čoho má jedno balenie 29 ml, v podstakte ako keby mal ten šampón/sprchový 60 ml, čo je raz toľko, koľko má pena. Keď už to mohol milý ladybox spraviť tak, že by dal 2 peny do kúpeľa, alebo jeden sprchový/šampón... lebo sa jednalo o JEDEN mystery produkt... navyše cestovné balenie sprchového či šampónu sa zíde oveľa viac než mini balenie peny do kúpeľa.... Toto ma ako fakt naštvalo, je to podľa mňa dosť nefér voči ostatným. Ide síce len o 30ml, ale aj tak, veď keď si za to ešte zaplatíme..


Vzorka Steam Creamu ma potešila. Síce mohla mať viac ako 2 ml, ale vyskúšam a uvidím. Krém je multifunkčný, môžte ho použiť tak ako na pleť, tak aj ne telo či ruky. Je pre všetky typy pleti a je vyrobený pomocou parného procesu, čo ma zaujalo. Vraj preto by to mal byť veľmi ľahký krém, ktorý sa rýchlo absorbuje, tak som veľmi zvedavá.


Ladybox som si predplatila na 3 mesiace, a toto je prvý mesiac z tých 3 mesiacov, takže som ako darček k predplatnémmu dostala masku Goldwell dual senses color extra rich 60 sec treatment, cestovné balenie, 50 ml. Ja mám vlasy prirodzené, svoje, ešte som si ich (zatiaľ) nefarbila, takže mne je to momentálne na nič :(


Celkové hodnotenie Ladyboxu. Určite boli aj lepšie. Nieje to najslabší box, ale určite mohol byť lepší (najslabší bol od spojenia senza boxu a ladyboxu podľa mňa ten augustový). Najviac ma potešil peeling a najviac som sklamaná z Lady speed stick gelu a toho, ako vyberali mystery produkty.

Ako ste spokojný s novembrovým ladyboxom vy?

5 komentářů:

  1. Co je to vlastne ten ladybox? Sorry ale nepocula som o tom :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som tiez nebola spokojna. Nic prevratne, dost nudne :)
    http://bynicka.blogspot.sk/2013/11/ladybox-november-2013.html
    Pozyvam ta do mojej giveaway, ktora ta mozno zaujem viac ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/2013/11/christmas-giveaway.html

    OdpovědětVymazat