středa 6. srpna 2014

Cosmetics wishlist

Dnes by som sa s vami chcela podeliť o môj aktuálny kozmetický wishlist.

Cosmetics wishlist

Ako prvé na mojom wishliste je parfém Burberry Body. Mala som vzorku toaletnej vody a zamilovala som sa! Namiesto EDT si však plánujem kúpiť EDP, pravdepodobne 60ml, čo je myslím tak akurát.


Ďalším "vonným" produktom na wishliste je Victoria´s Secret body mist. V mojom summer wishliste ste mohli vidieť VS body mist Love Spell a body lotion Pure Seduction, ktoré som už v tom čase mala objednané. Do obidvoch produktov som sa zamilovala a nemôžem sa rozhodnúť, ktorá vôňa ma baví viac. Plánujem svoju zbierku rozšíriť a keďže mám momentálne dostatočnú zásobu telových mliek (ale vlastne aj telových sprejov :D) rozhodla som sa pre kúpu ďalšieho body mist. Podľa opisu ma najmä zaujala vôňa Sheer Love (ľalia, kvet bavlníka), ktorá sa podľa popisu bude hodiť aj na jeseň či zimu. Uvidím, možno sa nakoniec rozhodnem pre nejaký iný, pretože v drogérii Muller v Rakúsku a Nemecku sú produkty od VS dostupné, takže sa tam plánujem ísť vo Viedni pozrieť (vlastne som zistila, že tam Sheer Love ani nemajú, no ak sa mi žiadna z dostupných vôní nebude páčiť, Sheer Love si potom objednám z parfums). Nakoniec možno skončím s ďalším telovým mliečkom O:).

Prejdime na hit roka - kokosový olej. Všade sa o ňom píše a nikde nič iné nečítam, len veľké chvály. Všestranné využitie oleja ma veľmi láka (nemusela by som ho používať len na telo a vlasy, ale aj zdravo do kuchyne), nehovoriac o tom, ako kokos milujem. Nádherne vonia, chutí (raffaello a bounty, dve mňamky) a pekne exoticky aj vyzerá.

Na wishliste mám aj ďalší produkt vychvaľovaný do nebies, Macademia Deep Repair Mask. Na tento zázrak si brúsim zúbky už dlhšie. Verím, že si masku obľúbím aj ja a nebudú to zbytočne vyhodené peniaze.

Jediná dekoratívka z wishlistu je rúž Mac. Na to, ako mám rada rúže, ich mám doma pomerne málo. Značku MAC chcem vyskúšať už dlhšie, najmä ma lákajú rúže. Rozmýšľam o nejakom nude alebo ružovom odtieni, ktorý by som mohla nosiť aj normálne do školy.

Posledným produktom na wishliste je balzam na pery Vaselline alebo The Body Shop. Okrem takých voňaviek či telových mliek/masiel mám takisto úchylku aj na lip produkty. Rúže síce až tak často nepoužívam, no ak nemám rúž, pery musím mať VŽDY nabalzamované. Mala som obdobie, kedy som balzamy takmer vôbec nepoužívala a pery som mala v hroznom stave. Teraz sa tomu snažím predchádzať, čo zahrňuje aj to, že balzamy používam naozaj neustále. Hoci ich mám doma celkom dosť, vždy sa nejaký niekde zatúla a ja neviem, kde ho mám hľadať skôr, či vo vrecku, v kabelke alebo niekde na stole. Navyše mať zásobu sa vždy vyplatí. :) Veľmi sa mi páčia najmä takéto balenia v kelímku, aj keď v tyčinke sú samozrejme omnoho praktickejšie.

Čo je momentálne na vašom kozmetickom wishliste?

6 komentářů:

  1. Taky dám spíš přednost normálnímu sprcháči a tělovému mléku :-)
    Jinak nad tím kokosovým olejem pořád přemýšlím, ale ještě jsem se nějak nedostala k tomu, abych si ho pořídila :D

    Ketrin ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  2. Kokosový olej mám na wishlistu taky a vůni od VS by mi udělala taky radost :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Rtěnku od MAC chci už taky hroznou dobu :D snad se někdy podaří

    OdpovědětVymazat
  4. No tak z tvojho Wishlistu by som brala asi všetko :D Stým MACom to nevzdávaj. Rúže sú fakt super. Tiež som si teraz kúpila svoj prvý od tejto značky v odtieni Fanfare a som s ním fakt spokojná ;)
    Nominovala som ťa na Liebster Tag na mojom blogu, tak ak by si mala záujem, môžeš sa zapojiť ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/08/tag-liebster-award.html#more

    OdpovědětVymazat
  5. Od VS mám a mohu jen doporučit !!! :))) Na mém blogu probíhá *GIVEAWAY* o bělící pásky na zuby od CREST, přijď se podívat a zasoutěžit!♥ Budu moc ráda, když se přidáš :) Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  6. O Victoria's secret jsem už hodně četla, celkem mě tyto výrobky lákají:)
    Co se týče rtěnek, nejraději mám nude odstíny, i když je pravda, že v poslední době jsem dost podlehla těm zářivě růžovým. Líbí se mi, jak vždycky rozzáří obličej:) Ale s návratem do školy se zase nejspíš vrátím k něčemu ne tolik výraznému:)
    Instantní krása

    OdpovědětVymazat