čtvrtek 12. června 2014

HUGE SUMMER WISHLIST

Ahojte! Dnes vám prinášam môj letný wishlist :) Je to najmä oblečenie a doplnky, no nájde sa tam aj nejaká kozmetika. Ak by ste mali záujem, rada by som napísala aj wishlist toho, čo cez leto plánujem robiť :) 

Viem, že je tých vecí na obrázku naozaj málo veľa, pre jedno letné obdobie, ale veľa vecí z tohto sa dá plnohodnotne nosiť aj na jeseň a kúpim si ich pravdepodobne až niekedy koncom augusta. A keď prehodnotím svoj názor, tak možno ani veľa vecí nekúpim...  Takže žiadne urýchlené závery, prosím.

HUGE SUMMER WISHLIST



Košele - Cez letné horúčavy s dlhým rukávom (pokiaľ ich nemáte vykasané) sa ani moc nehodia, avšak keď tak nepečie, prečo nie! Konkrétne už veeľmi dlhú dobu túžim po bielej priesvitnej košeli s vreckami na prsiach (áno, už presne viem ako vyzerá, mali takú aj v H&M, ale ja blbá som si ju nekúpila, a potom som ju už nevidela) a po károvanej košeli - tu absolútne netuším, akú by som chcela.. teda, akú by som chcela jednu, keďže do károvaných košieľ som poslednú dobu blázon (keďže majú všestranné využitie) a rozhodnúť sa pre jednu bude mrte ťažké, no brala by som nejakú z týchto - bielo čierna (na obrázku), červená (aj keď už jednu mám O:), tmavo zelená....

Crop topy, tričká, tielka... tích nieje nikdy dosť.

Plavky - Minimálne jedny určite. Aj keď skôr dvojo, najmä túžim po kvietkovaných a námorníckych.

Boyfriend jeans - každá žena či dievča cez leto nosí radšej sukne, šaty či kraťase, veď kto by sa chcel pariť v džínsoch? No myslím, že na menej teplé alebo napríklad do upršaných dní budú voľné roztrhané boyfriend jeans skvelá voľba.

Highwaisted shorts - cez horúčavy ku crop topom absolútne ideálne. Chcela by som nájsť nejaké podobné ako na obrázku.

Overal - áno, aj ja som prepadla tomuto trendu. Ako tieto denimové overaly vídavam čoraz častejšie, tým viac sa mi páčia. Rifľovina proste letí!

Šaty - čo by to bol za letný wishlist bez šiat? :) Chcela by som nejaké podobné, ako sú na obrázku, čisto kvietkované alebo nejaké voľné jednoduché padavé s opaskom...

Rifľovka - na chladné letné večeri a neskôr aj na jeseň sa mi bude veľmi hodiť rifľovka. Nejaká slabo modrá. Takisto sa mi veľmi páči kombinácia šiat a rifľovky.

Adidas mikina - všade vidím len Adidas kvietkované mikiny so zipsom (áno,chcem práve kvietkovanú), ale takúto "cez hlavu" nemôžem nikde zohnať.. Ešte sa chcem popozerať vo Viedni, ak nie, tak si chcem kúpiť aleaspoň kvietkované Adidas tričko, lebo tá potlač je úžasná!

Klobúk - pokrývka hlavy je v lete nesmierne dôležitá. Chcem čierny, aby som ho neskôr mohla nosiť aj na jeseň.

Kožená šiltovka - milujem kožu a kožená šiltovka je pre mňa najmä teraz v lete must-have. Navyše sa hodí kvôli svojej farbe takmer ku všetkému a pritom tá koža ju robí výnimočnou.

Slnečné okuliare - ďalšia nevyhnutnosť leta. Niekoľko slnečných okuliarov doma mám, ale nové nie sú nikdy na škodu. Hlavne mi padli do oka tieto krásne Ray Bany. Vzhľadom na ich cenu netuším, či si ich vôbec zadovážim. Avšak snívať môžem :D Keď nie Ray Bany, tak by ma ešte potešili farebné zrkadlovky.

Sandále na opätku - nemám žiadne opätky na bežné nosenie a keďže idem na strednú, už ich môžem v pohode začať nosiť.

Kabelka - Veľkú čiernu kabelku NUTNE potrebujem. Jednu už mám vyhliadnutú v H&M, je podobná štýlu Céline na obrázku.

Flowercrown - mám dlhé vlasy, no nosím ich väčšinou len rozpustené alebo v cope. Čo je podľa mňa celkom škoda. Cez leto však nosím aj drdoly a takáto flowercrown by bola okolo drdola príjemným spestrením celkového účesu.

Náhrdelník - tých by sa mi zišlo aj viac. Chcela by som hlavne veľké a farebné náhrdelníky pre leto ako stvorené, ktoré outfit krásne rozžiaria.

Michael Kors phone case - aj môj iPhone potrebuje nové "oblečenie" :)

Korálový rúž - Rúže zbožňujem, najmä v lete. Takúto krásnu letnú farbu ešte nemám, navyše je to hit jari a leta.

Victoria´s Secret body lotion & mist - telové mlieko aj sprej som si už kúpila, konkrétne objednala z parfums.sk (balíček mi dorazil akurát včera), no dávam ho tu preto, pretože som to cez leto kúpiť plánovala. Takže jednu, vlastne dve položky si už môžem zo zoznamu vyčiarknúť. Inak kúpila som si presne tie, aké sú na obrázku, čiže telový sprej Love Spell a telové mlieko Pure Seduction. Voňajú úžasne, ak budete chcieť, bude aj recenzia.

Tangle Teezer - bol ešte v Christmas wishlist, no ako vidíte, nakoniec som sa rozhodla nekúpiť ho. Teraz som však zmenila názor a objednala som ho spolu s výrobkami od VS z parfums.sk, takže ho už mám doma. A neľutujem, je fakt skvelý, češe sa s ním jedna radosť :) Ďalšiu položku môžem vyškrtnúť.

Tak a som konečne na konci. Máte aj vy svoj letný wishlist? 


5 komentářů:

  1. o plavkach tiež uvažujem už len najsť tie spravne:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    pozyvam ta na moj blog na GA o balicek plny peknej kozmetiky :)
    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/2014/06/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. suprovej wishlist, skoro na všem bych se shodla! :) třeba ty kytičková čelenka, ale tu bych si chtěla vyrobit :) nebo ten klobouk, kabelka, overal...prostě všechno! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  4. ja mám, ale radšej len v hlave, aj som rozmýšľala, že ho hodím na blog, ale polovicu som už zabudla, hlava deravá:)

    OdpovědětVymazat
  5. Svoj letný wishlist mám, dokonca na blogu. Len teraz som našla tvoj blog, ale už zisťujem, že máme podobný vkus a dokonca sa nám pár vecí n wishlistoch zhoduje.. Pekný článok <3

    OdpovědětVymazat