sobota 2. listopadu 2013

October favorites.

Prišiel k nám november a ja som sa rozhodla ukázať vám mojich októbrových obľúbencov.


Krém na ruky Nivea Soft & Sensitive

O naše ruky sa musíme starať, najmä teraz v jeseni a v zime. Tento krém sa rýchlo vpíja a má krásnu vôňu, ktorá na rukách vydrží naozaj dlho. Na tento krém som robila aj recenziu, nájdete ju TU.


Balzam na pery Cocacola cherry

Tento balzam má úžasnú vôňu aj chuť (:D). Pery vyživuje a hydratuje. Viac v recenzii, ktorá bude čoskoro. 


Sprchové mlieko Dove Jasmine & Coco Milk

Na jeseň a zimu preferujem také ťažšie, sladšie vône sprchových mliek/gélov. Toto sprchové mlieko vonia kokosom a jasmínom. Krásna vôňa na pokožke vydrží dlho po umytí. Sprcháče od Dove mám rada a tento nieje výnimka.


Riasenka Maybelline One By One

Táto riasenka od Maybelline mihalnice krásne vytočí a nezlepí. Keď sa s ňou trochu pohrám, vytvorí úžasný objem. Viac sa môžete dočítať v recenzii TU.


Na záver by som sa vás ešte na niečo chcela opýtať. Budem veľmi rada, ak mi na toto odpoviete, pravdivo. :) Páčia sa vám takéto články? Uvítali by ste, keby som do mesačných favorites pridávala aj oblečenie, hudbu, jedlo, film, seriál, knihu...? Radšej takéto články čítate, alebo by ste si radi pozreli video? Moc vám ďakujem za vaše odpovede.

4 komentáře:

  1. Ja články tohto typu radšej čítam :) Video aj tak nikdy nedopozerám :D. Ja som robila podobný príspevok o oblečení. A hudby, knihy a jedlo by bolo super :) Určite áno :D

    OdpovědětVymazat
  2. Lipsmarckerov mam doma celu kopu, jedno obdobie som na nich naozaj ulietavala. :) Inak ja mam taketo ´favorites´ clanky celkom rada, velakrat som uz vdaka nim natrafila na zaujimave kusky. A kludne pridaj aj oblecenie, knihy, .. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tie balzami na pery s príchuťou Coca Cola,Fanta,Sprite...som vždy chcela ale nechce sa mi toľko peňazí vyhodiť za balzam :D Takže dúfam že ho od niekoho dostanem :) a je mi jedno či video alebo článok spravím prečítam alebo pozriem si to aj tak :) a určite pridávaj aj oblečenie,hudbu atd atd :)

    http://fashionnicki.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. To sprchové mlieko máme doma, je skvelééé!! Krásne vonia!

    OdpovědětVymazat